FLYTTAR ÖVER HELA SVERIGE TILL FÖRMÅNLIGT PRIS


Flyttservice enligt dina önskemål

Komfort Flytt erbjuder flytthjälp av högsta kvalitet till förmånliga priser. Följande tjänster ingår automatiskt i vår flyttoffert.

Göteborg

Borås

Vi vet att en flytt kan kännas som en stor utmaning. Vi på Komfort Flytt vill att du ska ha möjlighet att se fram emot ditt nya hem, i stället för att behöva lägga tid och energi på att organisera din flytt. Det är här vi kommer in i bilden.

Planera din flytt bekvämt hemifrån — ange först de nödvändiga uppgifterna på vår hemsida eller via mejlen och gå sedan igenom detaljerna med en av våra erfarna flyttexperter per telefon, för att säkerställa att du får precis en sådan flytt du önskar dig. Det enda som återstår är att bekräfta bokningen och se fram emot en avslappnad flytt!

Medan du lutar dig tillbaka tar vi över organisationen av din flytt — från början till slut. Tack vare våra kvalificerade flytteam och kompetenta flyttexperter kan vi erbjuda dig en bekväm, stressfri och prisvärd flytt, där vi beaktar dina personliga behov och önskemål.

Varför inte be om ett kostnadsfritt flytterbjudande redan i dag? Våra flyttexperter är endast ett samtal ifrån, och delar gärna med sig av sina bästa tips och råd, så att du ska få en perfekt flytt. 

5

5 olika flytt-team

28

28 olika städer