Tips för dig som är kund

Inför din flytt så kan det vara mycket att tänka på, här nedanför får du svar på vanliga frågor som kan hjälpa dig att få en så smidig flyttupplevelse som möjligt.
1Hur packar jag på bästa sätt?
Vi rekommendera att börja packa i god tid ta alla moment i etapper, tillexempel börja med förråd och saker ni vet att ni inte kommer behöva innan ni flyttar för att sedan gå vidare till kök, badrum osv. Sotera även packningen efter rum så blir det lättare för dig att sedan packa upp och även lättare för killarna att placera dom rätt i din nya bostad. Vi rekommendera även att du inte packar för tungt då risken att skador kan förekomma blir större. Genom att packa i god tid innan sparar din energi och behöver inte stressa med packningen veckan innan flytten. Men kommer livet emellan och packningen ej hinns med kan du boka denna tjänst med oss, vi skickar då personal som har hög expertis inom området och vi tar även med all form av packmaterial samt lådor och då ingår även försäkring på allt som är packat i lådor. Väljer man att packa själv enligt "Bohag 2010" ingår EJ försäkring på lådorna då vi inte har vetskap om hur du har packat.
2Vad behöver jag tänka på innan en flyttstädning?
Vid en flyttstädning städas alla rum i bostaden grundligt. Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer över vad som ska ingå i en flyttstädning. Att tänka på är att frosta av kyl och frys samt dra fram eventuella vitvaror om man önskar städat bakom.
3Vad ingår när jag bokar flytthjälp?
I flytthjälpen ingår upphämtning av hela ditt bohag, bärhjälp och transport till din nya adress eller annan anvisad plats. Vi kan även hjälpa dig med packning, enklare hantverk och magasinering.
4Kan jag använda mig av rut-avdrag?
Den maximala summan för rot- och rutavdrag är 75 000 kronor per år (varav högst 50 000 kronor rotavdrag). Du kan se ditt aktuella rot- och rutsaldo när du är inloggad på Skatteverkets hemsida via BankID. Vill du läsa mer om hur Rut och Rot funkar så kan du gå in på Skatteverket.se
5Vad kostar flytthjälp och flyttstäd?
Priset påverkas bland annat av: * hur stor din bostad är
 * bostadens tillgänglighet (hiss, antal trappor och avstånd till parkering)
 * vilken dag tjänsterna ska utföras (vardagar är oftast billigare än helger)
 * behov av tilläggstjänster (tunga lyft, skyddsemballering med mera). 
 Vi erbjuder en kombinationsrabatt om du bokar både flytthjälp och flyttstäd tillsammans.

Kontakta oss!

Här finns vi

Göteborg 411 04 , Sverige
Gullbergs Strandgata 34D

Borås, 504 68Sverige
Kilsundsgatan 5B

Öppettider

Mondag - Fredag: 07:00 - 19:00
Lördag: 09:00 - 17:00

Telefon

Ring oss för gratis Flyttrådgivning!
08 669 55 59