FRÅGA HELLRE MYCKET ÄN FÖR LITE


Vi på komfort flytt har många års erfarenhet av alla olika typer av flyttar. 

Vi fokuserar alltid på högt kundfokus och snabb service för att kunna erbjuda dig en så smidig upplevelse som möjligt. 


Komfort Flytt
Utför flyttar inom Sverige och Europa

Efter många år inom flyttbranschen har vi fått testa på att göra alla möjliga typer av flyttar runt om i hela Europa. Med all erfarenhet som vi samlat på oss är vi säkra på att vi kan hjälpa just dig med dina behov. 

Vi på Komfort är ett litet familjärt bolag som alltid drivs av att skapa nya kunder och nöjda kunder. Vi värnar om våra samarbeten och personal för att bygga en verksamhet vi är stolta över och som ni som kund alltid kan känna er trygga att använda er utav. 

Visa vår personal särskilt ömtåliga föremål samt möbler och föremål som inte ska flyttas med.

 • Håll reda på nycklar, plånbok, kläder och annat som du behöver under flyttningen så att dessa ej hamnar bland flyttgodset.
 • Skydda golven om du har ömtåliga golv.
 • Instruera eller visa med skiss var möblerna ska stå i den nya bostaden.
 • Ta vara på nycklar till möbler samt nycklar till gamla och nya bostaden.
 • Kontrollera att allt är med innan flyttbilen åker.
 • Vi som rutin ringer alltid till kunden 30 minuter innan ankomst både vid ut- och inflyttningsadressen.

Använd principen tungt underst, lätt överst.

 • Packa med makulatur mellan tallrikarna och ställ dem på högkant, gärna med mjukt under.
 • Slå in glas i makulatur och ställ dem i kartongen.
 • Packa böcker stående, rygg mot rygg. Fyll kartongen med böcker max upp till handtagen. Lägg därefter sängkläder eller liknande över böckerna.
 • Stapla kartongerna tre och tre, den tyngsta överst.
 • Lampskärmar demonteras, emballeras och/eller läggs i kartong.
 • Ta ner lösa hylldelar, stapla och tejpa ihop dem.
 • Blommor packas i öppna kartonger.
 • Kartongen ska vara full men ej överfull.

Vi är en flyttfirm

Vi är en flyttfirma i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp

a i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp 

 

 

Boka akut flytthjälp av ditt bohag med Komfort Flytt

Efter många års erfarenhet som flyttfirma, har vi blivit experter på att erbjuda akut flytthjälp av ditt bohag. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor så kan vi underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster genom att erbjuda akuta flyttider i samma dag.

Som modern flyttfirma erbjuder vi akut flytthjälp åt både företag & dig som privatperson från, till och i Stockholms län eller Göteborgs Stad. Vi hjälper dig med din flytthjälp oavsett din storlek på boende, vi gillar att jobba stort som smått. Med oss som flyttfirma får du en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler. Boka din akuta flytthjälp av ditt bohag eller kontor här!

 

Hos oss som flyttfirma är du i trygga händer

Som kund kan du känna dig extra trygg när du anlitar oss som flyttfirma från, till eller inom Stockholm och Göteborg. Vi har både ansvarsförsäkring, kollektivavtal samt är kvalitetscertifierade inom ISO 9001. Det menas med att om du bokar oss som flyttfirma vet du som kund att du får en tjänst som är försäkrad, kvalitetsäkrad och även dedikterad till att överträffa våra kunders förväntningar. Boka din flyttfirma här! 

m flytthjälp 

 

Vi är en flyttfirm

Vi är en flyttfirma i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp

a i Stockholm & Göteborg som är experter inom flytthjälp 

 

 

För att mötta våra kunder på bästa möjliga sätt i din skräddarsydda flytt, vi på Komfort Flytt erbjuder även flyttstädning efter utfört flytthjälp.

Vid avflyttning från en bostad är städningen ofta en del i överlåtelsen från den nya till den gamla.

Man skall observera att för avflyttningsstädning ställs en del krav och det kan då vara tryggt att anlita en städfirma. För att vi ska kunna utföra en städning som ni är nöjda med är det viktigt att vi har rätt förutsättningar att utföra denna när vi väl befinner oss på plats.

Målsättningen för rengöringen är att avlägsna smuts och fläckar, så att endast sådant som beror på nötning och ålder kan märkas i bostaden. I vissa fal behövs göras mer än en flyttstädning då en lägenhet/hus kan behövas göras en gruv städning. Om du som vår kund är osäker vilken sorts städning ditt boende behöver, boka gärna platsbesök eller skicka bilder då kan vi hjälpa dig med bedömningen. 

Förutsättningar


Lägenheten skall vara helt tömd, inklusive samtliga skåp, lådor och garderober

Dekaler och klistermärken skall avlägsnas

Frysen skall vara avfrostad

Stäng av kyl och frys och låt dörrarna stå öppna för vädring

Krokar och andra upphängningsanordningar skall avlägsnas

 

Viktigt

 

Om inte möjlighet finns att möta upp personalen på plats på städdagen finns möjlighet att lämna nyckel till oss på vårt besökskontor. Vänligen märk upp nyckel alt. lämna i märkt kuvert, senast 48 timmar före bokad städning.Du kan även lämna nycklar till flyttpersonalen som är hos dig och utför din flytthjälp.

Se till att samtliga nycklar som behövs för fönster, altandörrar etc. finns tillgängligt för personalen på städdagen. Även korrekt portkod & namn på dörren/brevlådan. Informera gärna hur vill du göra med nycklarna efter utfört flyttstädning, om du vill mötta personalen efter utfört flyttstädning eller vill du att vi lämnar i brevlåda/brevinkast.

Informera oss gärna före städningen om något i bostaden är trasigt eller ömtåligt och behöver beaktas vid städtillfället.

Informera även om eventuella tillägg/avvikelser från standardavtalet.

Informera gärna om du har en/två badrum/toalett i bostaden, om du har en inglasad balkong, fasta fönster som inte går att vända, om du även vill boka städning av dina biytor.

Kontakta oss!

Här finns din flyttfirma

Göteborg 411 04 , Sverige
Gullbergs Strandgata 34D

Borås, 504 68Sverige
Kilsundsgatan 5B

Öppettider

Mondag - Fredag:
07:00 - 19:00
Lördag:
09:00 - 17:00